Hur blev du fattig eller rik?

Kategori: kategori kommentar Publicerad onsdag, 27 juli 2011

En del av oss är kreativa och spottar ut affärsidéer dagligen, medans andra mer sällan eller aldrig kommer på en affärsidé. 95% av alla "rika" människor som har tjänat ihop en större förmögenhet, har ofta lyckats genom att starta ett eget företag. Tänk på att din dröm som du tror är en toppidé eller tjänst kanske inte är den allra bästa på din ort. Internet har gett oss nya möjligheter som vi aldrig tidigare haft och det är nu hög tid att öppna ögonen och se den fulla potential som vår mediala utveckling erbjuder. Många har säkert startat flera olika företags idéer innan det har blivit ett riktigt lönsamt företag som man kan vara stolt över. Folk tror gärna att man kan lyckas på första försöket, men  verkligen ser helt annorlunda ut - De flesta företagen har 5-10 bolag bakom sig innan de börjar att uppleva ett lyckat företags koncept. Kom ihåg att detta med en bra idé kanske inte alltid var så bra i slutänden men en dålig idé kanske ändå är bättre en ingen idé alls. Beslutet att starta ett eget företag är ett viktigt ställningstagande och bör vara väl genomtänkt eftersom det finns många olika faktorer som påverkar framgångarna.

Jag välkomnar ärliga, seriösa, nyanserade inlägg eller kommentarer. Här kan man även lägga en tillbakalänk till den egna hemsidan om man vill. Berätta gärna om dina upplevelser om hur du blev fattig eller rik så andra får ta del av dina personliga upplevelser. Du får gärna komma med egna tips som kan vara till godo för oss andra. Välkommen att kommentera!

Träffar: 12200

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

Kommentarer   

0 #45 Anita 2018-03-22 15:08
Själv har jag inte råd att gå och fixa håret utan låter en väninna klippa mig för 200 kr ibland. hon klipper även min man och vår dotter. Väninnan är utbildad frisör men jobbar ej inom branschen.
Citera
0 #44 sussanne 2016-01-02 08:15
Helst bör en affärsidé anknyta till eget kunnande eller egen erfarenhet, först då har man störst chans att lyckas
Citera
0 #43 Olle 2015-05-05 09:57
Man blir aldrig rik på sin inkomst. Det handlar om att investerar rätt och använda vinstmarginalerna för att få pengar att växa. Hur och när man investerar är ofta nyckeln till framgång.
Citera
0 #42 Samuel 2015-03-11 11:53
Spara en viss procentandel


- Investerar dina sparade pengar
- Höj din inkomst
- Spara en viss procentandel av varje löneförhöjning - Investera med förnuft
- Kontrollerar ditt ha begär
Citera
0 #41 Julle 2014-08-09 14:49
Jag tror att varje människa kan skapa sig en tillvaro i rikedom. Pengar dyker inte upp av en slump, utan måste eftersökas och sedan måste man hitta bra vägar om hur man skaffar fram nya inkomstkällor.
Citera
0 #40 Tobbe 2013-02-08 17:44
Det är oftare lättare att vara rik än att förbli rik. Har man rika föräldrar kan det vara en väg mot rikedom - men det kan också vara att man är väg mot det motsatta om man har haft det för smidigt i unga år. Skolan lär dig inte om hur du blir rik. Få med de goda associationerna från din barndom och staka ut färdvägen mot rikedom så tidigt som möjligt i livet.
Citera
+1 #39 Kjell i Borås 2012-06-16 18:03
Vägen till ett "ekonomiskt oberoende" lyder på följande sätt:

Sätt upp det främsta målet i dina ögon, som du ser det om hur du ska bli ekonomiskt oberoende för all framtid.
Hitta den rätt vägen.
Slit - Gör jobbet.
Profiten kommer - var så säker.
Det är inte svårare än så !
Citera
-1 #38 Starkis 2012-06-13 11:55
Ett sätt är att avsätta ca 10 procent av lönen till sig själv oberoende av hur mycket man egentligen, ytterst tjänar, detta är första steget på vägen mot att bygga upp en god förmögenhet, menar jag. Pengarna ska man ha i någon typ av långsiktigt sparande. Kolla på nätet
Citera
-1 #37 Robert 2012-05-26 22:49
Skaffa ett riktigt jobb som pröjsar bra med pengar. Detta kräver en del hårt arbete, och tar kanske ett år eller så, men det är ett säkert sätt att tjäna bra pengar på. Ifall man är villig att jobba så kan nästan vem som helst skaffa ett jobb som betalar runt 300000- 350000 kronor per år. Kanske inte det enklaste sättet men det är nog ändo ett av de bästa sätten att säkra en god förtjänst.
Citera
-1 #36 Roland Bergsrtöm 2012-04-06 22:23
Fixa en så kallad hävstång. Hävstång på egna investeringar kan man erhålla på andra sätt än att låna pengar. Exempel: Om du har ett företag och tänkar dig att sätta upp en artist, teater föreställning mm - så kanske det endast kommer ett antal hundra i publiken - men om du däremot satsar pengar i en filmproduktion, generar din investering inkomster i månader - Ja ! Kanske till och flera år i rad och detta kallas för hävstångs principen. Gäller även en del andra affärsidéer på Internet. Lycka Till! Johan..
Citera
Our website is protected by DMC Firewall!