Pinga din blogg

Kategori: The Project Publicerad fredag, 13 april 2012Information !  - Varför pinga sin blogg ?
Vad innebär pinga? När du pingar ditt inlägg på en bloggsajt så gör du bloggsajten medveten om att det skett ett nytt inlägg i din blogg. Bloggsajten indexerar upp ditt inlägg så att det blir tillgängligt för dess läsare. Genom att berätta för dessa tjänster när du uppdaterar – din blogg pingar dem – så kan de i sin tur berätta för sina besökare och användare genom att länka till din nya bloggpost. Vissa av tjänsterna, som till exempel svenska Nyligen.se, listar helt enkelt de senaste bloggposterna som pingats, medan andra – som Twingly – erbjuder sökfunktionalitet och skickar ut resultat till andra sajter som vill dela med sig av länkar till dina alster.

Svenska bloggare bör även prova dessa ping länkar !

http://nyligen.se/pinga.php
http://rpc.twingly.com/
http://bloggping.com/
http://www.nybloggat.se/ping/
http://ping.feedburner.com
http://www.frisim.com/ping/
http://ping.bloggnytt.se
http://rpc.aitellu.com


Pusha ditt blogginlägg !
pusha.se/

OCH !
Genom att använda dig av dessa länkar (det finns en massa pingsidor), ökar dina chanser att få fler besökare till din bloggsida med stor marginal. Så ! Gör så här: Gör det till en vana att pinga när du skrivit ett nytt inlägg för att synas mer och få fler besökare till blogg! Att pinga är bara ett av många sätt för att få fler besökare till blogg men det finns mängder av sätt att få fler besökare till bloggen.


För att få ut ditt senaste inlägg till massorna och få fler besökare till blogg, kan det vara en god idé att pinga. Detta är extremt vanligt för att uppnå ett högre besökarantal och fler besökare till blogg, ett ”key-element” för att få din blogg att växa och bli stor. En sak för att få fler besökare till blogg är detta: Gör det till en vana att använda ett antal ”ping-sidor” när du skrivit ett bra inlägg. Kom ihåg att skriva ett innehåll som kan attrahera många läsare och att dina läsare vill återkomma till din sida eller blogg mer än en gång.

Det finns en mängd bra blogglistor och register där du kan registrera din blogg för att marknadsföra den mer. Ofta är dessa blogglistor kategoriserade, så du själv kan välja vart den passar in bäst och för att underlätta för folk som letar efter just det du skriver om, när de letar i blogglistor. För att få fler besökare till din blogg, gäller det att ha så många dörrar öppna till din blogg som möjligt. Blogglistor är en av dörrarna ut i etern, ut på den surfvåg som krävs för allra bästa resultat. Missa inte att registrera din blogg i en eller flera av dessa blogglistor, det är viktigt för att få bloggen att växa.
Här är ett antal blogglistor du kan använda dig av.  Lägg ner en massa energi på att knyta till dig relevanta läsare så kommer du att märka ett resultat som du kan vara stolt över. Det är du som påverkar hur din blogg upplevs av andra. Brevlådan på fel ställe - och ingen lär hitta den !!
Registrera dig på dessa blogglistor idag:

Träffar: 13838
DMC Firewall is a Joomla Security extension!