RSS Prylar

Kolla in de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.  Här hittar du kontinuerligt nya prylar och elektronik som passar alla. Ibland, när vi ser bilder på nya prylar eller galna futuristiska idéer, tänker vi - om 10 år kanske de här prylarna är inne och eftertraktade. Men så är det inte. Majoriteten finns redan på marknaden. Galet, Crazy och häftigt! Vi varnar för våldsamma habegär! På semestern måste mobilen och kameran med, 6 av tio personer vill vara anträffbara under semestern och kan inte undvara att ha mobilen med sig på resan.

Här är semesterns viktigaste - ha med  -  prylar:

1. Kamera                          68 %
2. Mobiltelefon                   60 %
3. Musikspelare                  17 %
4. Dator                             12 %
5. Videokamera                   9 %
6. Data/tv-spel                    2 %
7. Läsplattan                       2 %
8. Kan vara utan alla           12 %

De senaste nyheterna om prylar och digital livsstil från IDG.se.

 1. Funderar du på att investera i en 4k-tv? Och behöver du hdr? Här är allt du behöver tänka på innan du slår till på en ny tv.

 2. Den italienska studion Milestone är mest kända för sina årliga Moto GP-spel, men det märks att den Gran Turismo-inspirerade Ride-serien är deras passionsprojekt.

 3. De här tangentbordsgenvägarna för Windows är mindre kända än ctrl+alt+del, men riktigt smidiga och väl värda att lära sig.

 4. Vi går igenom hur du får bättre bild på din tv, och vad termer som ljusstyrka, skärpa, kontrast och svartnivå egentligen betyder.

 5. Rings nya uppkopplade dörrklocka är smart på pappret, men hur står sig modellen mot Nests motsvarighet som vi testade nyligen?

 6. Playstation 4 bjuder på flertalet fantastiska spel, men det kan vara svårt att hitta de bästa. Vi har listat våra favoriter.

 7. Priset kan bli lågt – och det finns en plan även för de gamla skivorna.

 8. Dovados första försök att göra mesh-paket är en funktionell lösning för dig som inte har tunga krav på bandbredd. Men gränssnitt och funktionalitet ligger efter.

 9. Amerikanska Netflix utbud är oftast bättre än det svenska, men eftersom Netflix blockerar vpn-tjänster kan det vara svårt att komma åt. Här har vi samlat vpn-tjänsterna som fortfarande fungerar, eller aktivt jobbar på att fungera.

 10. Miljöfrågan blir allt viktigare för oss konsumenter. Här är prylarna som hjälper dig – och planeten!

 11. Vi listar prylarna för dig som vill kunna fippla med mobilen i vinter utan att frysa. Det här är vantarna som har inbyggt touch-material, vilket gör att du kan använda mobilen utan att ta av dem.

 12. TT Games är tillbaka med sitt fjärde Lego-spel på ett år. Har de något nytt att komma med eller är det en trött kopia?

 13. Ubisoft gör sitt bästa för att motbevisa domedagssägarna när de ger sig på den till synes stendöda Toys to Life-genren.

 14. En jätte-pekskärm med rätta whiteboardkänslan och ett gäng smarta uppkopplade funktioner. Så kan Samsung Flip beskrivas. Är det tillräckligt för att motivera prislappen?

 15. I den här guiden visar vi hur du med hjälp av datorn Raspberry Pi kan använda din mobiltelefon för att se vad du har i kylskåpet.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!