RSS Prylar

Kolla in de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.  Här hittar du kontinuerligt nya prylar och elektronik som passar alla. Ibland, när vi ser bilder på nya prylar eller galna futuristiska idéer, tänker vi - om 10 år kanske de här prylarna är inne och eftertraktade. Men så är det inte. Majoriteten finns redan på marknaden. Galet, Crazy och häftigt! Vi varnar för våldsamma habegär! På semestern måste mobilen och kameran med, 6 av tio personer vill vara anträffbara under semestern och kan inte undvara att ha mobilen med sig på resan.

Här är semesterns viktigaste - ha med  -  prylar:

1. Kamera                          68 %
2. Mobiltelefon                   60 %
3. Musikspelare                  17 %
4. Dator                             12 %
5. Videokamera                   9 %
6. Data/tv-spel                    2 %
7. Läsplattan                       2 %
8. Kan vara utan alla           12 %

De senaste nyheterna om prylar och digital livsstil från IDG.se.

 1. Är du ute efter en kompakt kamera att vlogga med, eller till resan? M3 har testat nya Sony RX100 VI som bjuder på massor av funktioner i miniformat.

 2. Går du också runt och känner dig trött hela tiden? Vi hjälper dig hitta snarkstoppare, sömnspårare och annan teknik som förbättrar sömnen.

 3. Ett lavasprutande maskinraketgevär med sågblad och extra bas? Inga problem!

 4. Orsaken ska enligt Sonos själva vara bland annat vara för klen hårdvara – men företaget vill ändå säkra en lång livslängd för äldre prylar.

 5. Två år efter den ursprungliga relasen har No Man's Sky fått ett helt nytt liv.

 6. Nu är det inte långt kvar till höstterminen drar igång och det är dags att lära sig allt om världen och livet. Här är prylarna som ser till att kunskapen verkligen klibbar fast.

 7. 2018 är spelbranschen hetare än någonsin. Men vilken konsol ska du egentligen välja?

 8. Multiroom-högtalare är ett smidigt sätt att sprida musik i hela hemmet. Vi testar de mest spännande lösningarna just nu. För både stora och små rum.

 9. Konverteringar av gamla Wii U-spel börjar bli vardagsmat för Switch-ägare. Men hur blir det när spelet mer eller mindre är beroende av pekskärmen, på ett format som Switch? Captain Toad: Treasure Tracker visar att det visst går – med lite kreativitet vill säga.

 10. När det actionfyllda Wolfenstein II lanserades till konsol och pc förra hösten var det ingen som frågade efter en Nintendo Switch-version. Men nu är den här.

 11. Bluetooth-högtalare är populära som aldrig förr, men det är inte alltid lätt att välja rätt. Här är de bästa högtalarna du kan köpa just nu.

 12. Kaotiska gaturace, lerig motocross och knivig flygakrobatik är bara en bråkdel av vad som väntar när Ubisofts onlineracingspel The Crew 2 nu släpps.

 13. Ska du ut och resa? Du glömmer väl inte de viktiga prylarna som gör resan säkrare och roligare?

 14. Sverige-England på lördag och det bästa sättet att uppleva matchen är förstås med en grym tv. M3 har testat ett gäng vassa apparater – varav några i dag kostar en spottstyver i förhållande till vad de kostade vid lansering.

 15. Numera behöver du inte betala en förmögenhet för att kunna filma när du tar en tur nedför Åreskutan med mountainbike eller bräda.
Our website is protected by DMC Firewall!