RSS Prylar

Kolla in de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.  Här hittar du kontinuerligt nya prylar och elektronik som passar alla. Ibland, när vi ser bilder på nya prylar eller galna futuristiska idéer, tänker vi - om 10 år kanske de här prylarna är inne och eftertraktade. Men så är det inte. Majoriteten finns redan på marknaden. Galet, Crazy och häftigt! Vi varnar för våldsamma habegär! På semestern måste mobilen och kameran med, 6 av tio personer vill vara anträffbara under semestern och kan inte undvara att ha mobilen med sig på resan.

Här är semesterns viktigaste - ha med  -  prylar:

1. Kamera                          68 %
2. Mobiltelefon                   60 %
3. Musikspelare                  17 %
4. Dator                             12 %
5. Videokamera                   9 %
6. Data/tv-spel                    2 %
7. Läsplattan                       2 %
8. Kan vara utan alla           12 %

De senaste nyheterna om prylar och digital livsstil från IDG.se.

 1. Intresset för att skaffa ett smart hem växer – men det blir snabbt en kostsam investering. Det konstaterar M3:s chefredaktör Mikael Lindkvist.

 2. Att välja rätt speldator kan vara krångligt. Här är några bra tips som hjälper dig att välja rätt.

 3. Nu drar fotbolls-vm igång och det bästa sättet att uppleva evenemanget på är med en grym tv. M3 har testat ett gäng vassa apparater som inte kostar skjortan.

 4. Kabeldjungeln är tät och snårig och det är lätt att gå vilse. Vi guidar dig igenom den och visar vilka kabeltyper som finns och hur du konverterar signaler.

 5. Full gas, häftiga kollisioner och annorlunda spellägen väntar i det nya racingspelet från Driveclub- och Motorstorm-skaparna

 6. Vi testar 11 alternativ i olika prestanda- och -prisklasser. Hitta din favorit!

 7. Raspberry Pi går att använda i många sorters teknikbyggen. Är du sugen på att snickra ihop din egen Amazon Echo-högtalare? Vi visar hur du går tillväga.

 8. Är du ofta på resande fot eller vill du bara kunna isolera dig från omvärlden för full fokus på musiken? Då är det dags att investera i ett par lurar med brusreducering.

 9. Numera behöver du inte betala en förmögenhet för att kunna filma när du tar en tur nedför Åreskutan med mountainbike eller bräda.

 10. Multiroom-högtalare är ett smidigt sätt att sprida musik i hela hemmet. Vi testar de mest spännande lösningarna just nu. För både stora och små rum.

 11. Den som köper elprylar på nätet eller på en resa får ofta elpluggar av fel sort. Det finns dock en löjligt enkel lösning på problemet.

 12. Sudda snabbare, skriv lösenord enklare, anslut trådlösa lurar och byt ljudkälla på ett kick. Det finns massor av små, halvt dolda knep som gör din Apple TV enklare att använda.

 13. Nyaste samlingen med Sega-juveler överraskar inte – men bjuder på tillräckligt med retrocharm och smarta funktioner för att vi ska nicka gillande.

 14. Detta elfordon ligger fortfarande högt på mångas önskelista. Här är allt du behöver veta om åkdonet.

 15. E-boksläsare har många fördelar mot den traditionella boken. Vi har testat de fyra hetaste modellerna på marknaden. Och här hittar du gratis(!) e-böcker.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd