RSS Prylar

Kolla in de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.  Här hittar du kontinuerligt nya prylar och elektronik som passar alla. Ibland, när vi ser bilder på nya prylar eller galna futuristiska idéer, tänker vi - om 10 år kanske de här prylarna är inne och eftertraktade. Men så är det inte. Majoriteten finns redan på marknaden. Galet, Crazy och häftigt! Vi varnar för våldsamma habegär! På semestern måste mobilen och kameran med, 6 av tio personer vill vara anträffbara under semestern och kan inte undvara att ha mobilen med sig på resan.

Här är semesterns viktigaste - ha med  -  prylar:

1. Kamera                          68 %
2. Mobiltelefon                   60 %
3. Musikspelare                  17 %
4. Dator                             12 %
5. Videokamera                   9 %
6. Data/tv-spel                    2 %
7. Läsplattan                       2 %
8. Kan vara utan alla           12 %

De senaste nyheterna om prylar och digital livsstil från IDG.se.

 1. Zoemini är en ny mobil skrivare i fickformat, som kopplas till mobilen via bluetooth och kan ge dig direkta selfies i visitkortsformat.

 2. Efter det tveksamma Mario Party 10 till Wii U gör den klassiska party-serien en nystart på Switch, denna gång med det sprillans nya namnet Super Mario Party.

 3. Vi listar prylarna för dig som vill kunna fippla med mobilen i vinter utan att frysa. Det här är vantarna som har inbyggt touch-material, vilket gör att du kan använda mobilen utan att ta av dem.

 4. Med nya Ceed-modellen utmanar Kia VW Golf. Efter en vecka med testbilen konstaterar vi att 2018 års upplaga av Ceed är en riktigt prisvärd bil.

 5. Playstation 4 bjuder på flertalet fantastiska spel, men det kan vara svårt att hitta de bästa. Vi har listat våra favoriter.

 6. Är du jägare med vovve? Då kan Garmins nya bil-navigator Drivetrack 71 hjälpa dig att hålla koll på jakthundarna även när du kör.

 7. BMW:s nya X4 sticker ut med kaxig design, men vem riktar sig bilen till egentligen och hur bra fungerar de tekniska förarhjälpmedlen? M3 har testat.

 8. Överlev höstmörkret med en god bok. På e-papper förstås. E-boksläsare har många fördelar mot traditionella böcker. Vi har testat de sex hetaste modellerna på marknaden. Och här hittar du gratis(!) e-böcker.

 9. Med storlek, stil och egenskaper som en riktig tv, snabbhet som en gaming-skärm och ett lockande pris vill Philips få konsolspelare att skaffa en separat skärm för gaming.

 10. Bluetooth-högtalare är populära som aldrig förr, men det är inte alltid lätt att välja rätt. Här är de bästa högtalarna du kan köpa just nu.

 11. Cleanmate S900 är en förhållandevis billig robotdammsugare som saknar uppkopplade funktioner. men hur bra är den på att hålla rent?

 12. Vi testar elva alternativ i olika prestanda- och prisklasser. Hitta din favorit!

 13. På onsdag vänder alla teknikintresserade sina blickar mot Berlin och den årliga jättemässan IFA. Naturligtvis gäller det även oss på M3. Här är ett gäng punkter vi tror kommer sätta prägel på mässan.

 14. Den senaste delen i Codemasters F1-serie bjuder på flera efterlängtade förbättringar.

 15. Är du ute efter en kompakt kamera att vlogga med, eller till resan? M3 har testat nya Sony RX100 VI som bjuder på massor av funktioner i miniformat.
Our website is protected by DMC Firewall!