RSS Prylar

Kolla in de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.  Här hittar du kontinuerligt nya prylar och elektronik som passar alla. Ibland, när vi ser bilder på nya prylar eller galna futuristiska idéer, tänker vi - om 10 år kanske de här prylarna är inne och eftertraktade. Men så är det inte. Majoriteten finns redan på marknaden. Galet, Crazy och häftigt! Vi varnar för våldsamma habegär! På semestern måste mobilen och kameran med, 6 av tio personer vill vara anträffbara under semestern och kan inte undvara att ha mobilen med sig på resan.

Här är semesterns viktigaste - ha med  -  prylar:

1. Kamera                          68 %
2. Mobiltelefon                   60 %
3. Musikspelare                  17 %
4. Dator                             12 %
5. Videokamera                   9 %
6. Data/tv-spel                    2 %
7. Läsplattan                       2 %
8. Kan vara utan alla           12 %

De senaste nyheterna om prylar och digital livsstil från IDG.se.

 1. Onsdagen den 20 februari lanseras Samsung Galaxy S10, men minns du föregångarna som har både hyllats och dissats? Följ med på en nostalgitripp i Galaxy S-serien.

 2. Allt från nytta till nöje – här är alla appar du behöver till din Apple TV.

 3. Vad ska du köpa i present på alla hjärtans dag, den 14 februari? En pryl säger mer än tusen rosor. Här hittar du smarta presenttips.

 4. Amerikanska Netflix utbud är oftast bättre än det svenska, men eftersom Netflix blockerar vpn-tjänster är det svårt att komma åt. Här har vi samlat vpn-tjänsterna som fortfarande fungerar, eller aktivt jobbar på att fungera.

 5. Snygg design, kompakt utformning och ett enkelt handhavande ska locka även lägenhetsbor att söka bättre internetuppkoppling i lägenheten eller småhuset.

 6. Att vara först är inte alltid ett recept för framgång. Här är nio tekniker som hade alla förutsättningar att lyckas, men som floppade.

 7. Sudda snabbare, skriv lösenord enklare, anslut trådlösa lurar och byt ljudkälla på ett kick. Det finns massor av små, halvt dolda knep som gör din Apple TV enklare att använda.

 8. Travis Strikes Again är underligt, humoristiskt, actionfyllt – och alldeles fantastiskt trasigt.

 9. Plast ska bytas mot material som är bättre för miljön i förpackningarna till alltifrån mobiler till tvättmaskiner.

 10. En skopa realism, lite science fiction - och så Jas 39 Gripen. Project Aces hittar äntligen rätt med sin Ace Combat-serie igen.

 11. Nu är det inte långt kvar till höstterminen drar igång och det är dags att lära sig allt om världen och livet. Här är prylarna som ser till att kunskapen verkligen klibbar fast.

 12. Har du som nyårslöfte att komma i form en gång för alla? Här är prylarna som hjälper dig fullfölja dina mål.

 13. PC för Allas chefredaktör tycker att den stationära datorn är svårslagen, trots att de bärbara i dag klarar allt tuffare arbetsuppgifter.

 14. Smarta högtalare, Facebook-övervakning och intelligenta mobiler. 2018 har bjudit på en rad spännande tekniknyheter. Vi sammanfattar de viktigaste.

 15. Vi går igenom hur du får bättre bild på din tv, och vad termer som ljusstyrka, skärpa, kontrast och svartnivå egentligen betyder.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd