RSS Prylar

Kolla in de coolaste, snyggaste och mest innovativa prylarna på marknaden.  Här hittar du kontinuerligt nya prylar och elektronik som passar alla. Ibland, när vi ser bilder på nya prylar eller galna futuristiska idéer, tänker vi - om 10 år kanske de här prylarna är inne och eftertraktade. Men så är det inte. Majoriteten finns redan på marknaden. Galet, Crazy och häftigt! Vi varnar för våldsamma habegär! På semestern måste mobilen och kameran med, 6 av tio personer vill vara anträffbara under semestern och kan inte undvara att ha mobilen med sig på resan.

Här är semesterns viktigaste - ha med  -  prylar:

1. Kamera                          68 %
2. Mobiltelefon                   60 %
3. Musikspelare                  17 %
4. Dator                             12 %
5. Videokamera                   9 %
6. Data/tv-spel                    2 %
7. Läsplattan                       2 %
8. Kan vara utan alla           12 %

De senaste nyheterna om prylar och digital livsstil från IDG.se.

 1. Nu har även Sega hakat på trenden med miniatyrer av retrokonsoler. Nästa konsol som får suffixet "Mini" är deras klassiska kultmaskin Mega Drive.

 2. Den 27 april lanseras Nintendos minst sagt nyskapande "tv-spel i verkligheten"-lösning Labo. Det här vet vi om lanseringen, priser och kit som släpps till Nintendos kommande kartongfest.

 3. Playstation 4 bjuder på flertalet fantastiska spel, men det kan vara svårt att hitta de bästa. Vi har listat våra favoriter.

 4. Att vara först är inte alltid ett recept för framgång. Här är nio tekniker som hade alla förutsättningar att lyckas, men som floppade.

 5. Nu kan du testa Freesync på Xbox. Allt som krävs är att du har en kompatibel skärm och är medlem i Xbox Insider-programmet.

 6. De här tangentbordsgenvägarna för Windows 10 är mindre kända än ctrl + alt + del, men riktigt smidiga och väl värda att lära sig.

 7. Med sitt tunga fokus på samarbete såg A Way Out på förhand ut att bryta ny mark. Men det finns också enorma risker med forcerat samarbetsläge.

 8. Nykomlingen, som är gratis att spela i battle royale-utförandet, drog in 120 miljoner dollar på en ynka månad.

 9. Den senaste versionen av minidatorn Raspberry Pi ser närmast identisk ut med sin föregångare, men den kommer laddad med några trevliga nyheter.

 10. De mest spännande nyheterna i nya Galaxy sitter i kameran. Men hur bra är den? Vi ställde den mot vår favoritmobil för foto från 2017, Iphone X.

 11. M3 blev inbjudna till att provspela Josef Fares kommande spel A Way Out, som med sitt fokus på berättande och som enbart går att spela tillsammans med någon, ser ut att bli något riktigt snyggt.

 12. Vi testar åtta alternativ i olika prestanda och prisklasser. Hitta din favorit!

 13. Studio åkte till London där ett Apple-team gick igenom den senaste versionen av Logic Pro X med oss – och vi passade på att klämma och känna på de nya funktionerna.

 14. Glöm batteritorsk och synkroniseringskaos – med spelen i Sonys satsning Playlink används mobilen som handkontroll. Men är spelen något att ha?

 15. Gravel bjuder på fula bilar, udda fysik – och enorm spelglädje.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!